Foto MT (Natalie, Wouter, Joep, Janneke, Marieke, Emmanouil)

Werken bij ons

Bij Regio Rivierenland werk je samen met ongeveer 80 vaste collega’s en 40 collega’s binnen onze flexibele schil. Met én voor onze acht gemeenten organiseren we grotere uitvoeringskracht en maken we samen ambities waar. Bekijk en lees de verhalen van medewerkers. 

Direct naar vacatures

Waarom wil je werken bij Regio Rivierenland?

Bij de Regio kennen we elkaar, en dat vinden we prettig. We hebben korte lijnen en je kunt gewoon even bij iemand binnenlopen voor een korte vraag. Collega’s hebben zorg voor elkaar. Bij ons mag, kan en durf jij jezelf te zijn.

Ons gebouw nodigt uit om elkaar te ontmoeten. We hebben uitstekende koffie, maar geen bedrijfsrestaurant. Wel cup-a-soup, een koelkast, een dartbord en op loopafstand een lekkere bakker en andere winkels. Ook belangrijk; naast een laptop en mobiele telefoon krijg je een volledige OV-vergoeding of gratis parkeren (én opladen) voor de deur.

Samen maken we de regio mooier

  • Via onze programma’s en projecten hebben we een aanjagende en faciliterende rol in regionale samenwerking op bijvoorbeeld de thema's wonen, economie, energie, arbeidsmigranten en mobiliteit. Want complexe uitdagingen, kun je het best samen oppakken. Dat doen we in het samenwerkingsplatform FruitDelta Rivierenland.
  • Met onze 7 diensten voeren we gemeentelijke taken uit, zoals leerplicht, inkoop, wmo-jeugd etc. Omdat we het samen doen, werk jij in een team waar je op terug kunt vallen. 
  • Binnen bedrijfsvoering ondersteunen we onze collega’s met vakmanschap en betrokkenheid, zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Nog meer redenen om bij ons te willen werken?

Jouw (indirecte) bijdrage aan de publieke zaak. Het vertrouwen en de vrijheid die je vanzelfsprekend krijgt. Contact met onze gemeenten en je collega’s daar. Een beetje jobcrafting en bij de meeste functies een generalistische rol. Maar we verklappen niet alles!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reageer dan vooral op onze vacatures en ontdek wat we nog meer in petto hebben.

betekenisvol - verbindend - deskundig