Rivierenland Merlijnsphotography Hires 29

Werken bij ons

Bij Regio Rivierenland werk je samen met ongeveer 80 vaste collega’s en 40 collega’s binnen onze flexibele schil. Met én voor onze acht gemeenten organiseren we grotere uitvoeringskracht en maken we samen ambities waar. 

Speeddaten met Regio Rivierenland

Benieuwd naar onze (toekomstige) vacatures? Meer weten over ons als werkgever? Gewoon even de sfeer proeven? 
 
Loop dinsdag 4 april even binnen op ons kantoor tussen 14:00 en 17:00 uur. Er staan mensen klaar aan wie je inhoudelijke vragen kunt stellen over vacatures, maar ook over werken bij Regio Rivierenland in het algemeen.
Plaatje

Programmamanager gebiedsagenda FruitDelta

Verbind jij graag overheid, onderzoek, onderwijs, organisaties ondernemers en ondernemende inwoners? Integraal, over beleidsvelden en verantwoordelijkheden van individuele partijen heen? Dan is dit een interessante functie!

Vacature

RMC Trajectbegeleider en projectmedewerker

Ben jij de schakel tussen onderwijs, werk en zorg? Vind je het een uitdaging om gesprekken te voeren met jongeren, ouders en andere betrokkenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vacature

Strategisch adviseur lobby en public affairs

Ben je strateeg maar ook hands-on? Denk je graag mee over onze stakeholdersaanpak? Ontwikkel je de bijbehorende lobbystrategie en draag je mede zorg voor de succesvolle uitvoering hiervan? Dan pas je uitstekend binnen ons team!

Vacature

Leveranciersmanagement WMO-Jeugd

Vind je het leuk om met verschillende partijen binnen het sociaal domein aan tafel te zitten? Heb jij zin om in een gezellig en professioneel team aan de slag te gaan?  Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Vacature
080Rd Kantoor Medewerkers

Teammanager Uitvoering Sociaal Domein en Inkoop

Dit team zoekt een daadkrachtige, pro-actieve, mensgerichte manager met overzicht en inzicht. Heb je affiniteit met de inhoud van de diverse werkvelden? Ze kijken uit naar je komst!

Vacature

Waarom wil je werken bij Regio Rivierenland?

Bij de regio kennen we elkaar, en dat vinden we prettig. We hebben korte lijnen en je kunt gewoon even bij iemand binnenlopen voor een korte vraag. Collega’s hebben zorg voor elkaar. Bij ons mag, kan en durf jij jezelf te zijn.

Ons gebouw nodigt uit om elkaar te ontmoeten. We hebben uitstekende koffie, maar geen bedrijfsrestaurant. Wel cup-a-soup, een koelkast, een dartbord en op loopafstand een lekkere bakker en andere winkels. Ook belangrijk; naast een laptop en mobiele telefoon krijg je een volledige OV-vergoeding of gratis parkeren (én opladen) voor de deur.

092Rd Kantoor Medewerkers

Samen maken we de regio mooier

  • Via onze programma’s en projecten hebben we een aanjagende en faciliterende rol in regionale samenwerking op bijvoorbeeld de thema's wonen, economie, energie, arbeidsmigranten en mobiliteit. Want complexe uitdagingen, kun je het best samen oppakken. Dat doen we in het samenwerkingsplatform FruitDelta Rivierenland.
  • Met onze 7 diensten voeren we gemeentelijke taken uit, zoals leerplicht, inkoop, wmo-jeugd etc. Omdat we het samen doen, werk jij in een team waar je op terug kunt vallen. 
  • Binnen bedrijfsvoering ondersteunen we onze collega’s met vakmanschap en betrokkenheid, zodat zij hun werk goed kunnen doen.
133Rd Kantoor Medewerkers

Nog meer redenen om bij ons te willen werken?

Jouw (indirecte) bijdrage aan de publieke zaak. Het vertrouwen en de vrijheid die je vanzelfsprekend krijgt. Contact met onze gemeenten en je collega’s daar. Een beetje jobcrafting en bij de meeste functies een generalistische rol. Maar we verklappen niet alles!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reageer dan vooral op onze vacatures en ontdek wat we nog meer in petto hebben.

verbindend - dienstverlenend - betrouwbaar - deskundig