Nieuwsoverzicht

Woon- en bouwcongres Rivierenland

11 januari 2023

Wilt u helemaal bijgespijkerd zijn over wonen en bouwen in de regio Rivierenland? Kom dan naar het congres op donderdag 26 januari. Met goede sprekers, leuke side-events en veel mensen uit het veld. Dus ideaal om te bouwen aan uw relaties. U kunt zich (gratis) aanmelden.

Eerste Woon- en bouwcongres in Rivierenland
Het zal u niet ontgaan zijn dat er een forse woon- en bouwopgave is in de regio Rivierenland. Tot 2030 zullen er 12.500 woningen bijgebouwd moeten worden. Tegelijkertijd moet er gewerkt worden aan meer betaalbare woningen, de verduurzaming van onze woningvoorraad en de huisvesting van aandachtsgroepen. Binnen de regio Rivierenland zijn veel mensen dagelijks bezig met deze opgaven. Op donderdag 26 januari 2023 willen we al die professionals samenbrengen bij het eerste Woon- en bouwcongres Rivierenland.

Bouwmonitor
Aanleiding voor dit congres is de lancering van de Woonmonitor Rivierenland. Deze geeft een volledig inzicht in de huidige situatie en de trends op het gebied van wonen in onze regio. Denk daarbij aan verkoopprijzen, verhuizingen, bouwplannen, huur en koop, en meer. En altijd actueel.

Wie wat en wanneer?

  • Inspirerende sprekers
  • Verrassende workshops
  • Informeel ontmoeten van partners, collega’s en bestuurders uit de regio
  • 26 januari 2023 van 13.00 – 17.00 uur

Werkt u als professional aan de woon- en bouwopgave in Rivierenland, dan wilt u dit congres niet missen!