Nieuwsoverzicht

Leerplicht en RMC trappen seizoen af op Fruit Tech Campus

18 september 2023

Leerplicht en RMC trappen seizoen af op de Fruit Tech Campus

Alle Leerplichtambtenaren, RMC-trajectbegeleiders (Doorstroomcoaches), administraties en applicatiebeheer uit Rivierenland bezochten vandaag de Fruit Tech Campus in Geldermalsen.

bezoek aan Fruit Tech CampusDe Fruit Tech Campus (FTC) is een innovatief leer- en werkcentrum waar onderwijs, regio en bedrijfsleven elkaar ontmoeten op het gebied van fruit(onderwijs), technologie en data.

Onder de noemer ‘Aftrap van het nieuwe schooljaar’, hebben het team Leerplicht/RMC en het team van de FTC elkaar ontmoet en gesproken. Op locatie werd een presentatie over het ontstaan, de inzet, de samenwerkingen en mogelijkheden van de Fruit Tech Campus gegeven, gevolgd door een mooie rondleiding. Het leidde tot een goed beeld van de campus en gezellige en mooie gesprekken.

De collega’s van Leerplicht/RMC houden deze plek zeker in het achterhoofd als het gaat om de mogelijkheden voor, advies aan en begeleiding van jongeren. Ook voor de projecten in het vsv-programma waarin we samenwerken, is het een plek om te onthouden.

Waardevol om te doen, het komt de samenwerking zeker ten goede.