Informatisering&Automatisering.jpg

Contractgestuurde Dienstverlening

Team Informatisering & Automatisering


Gemeenten, GR’s en semi-overheidsorganisaties die de betrouwbaarheid van hun informatisering en automatisering en de toegankelijkheid en veiligheid van hun data hoog in het vaandel hebben staan, vinden in Team I & A de beste partner. Met ons hoge serviceniveau en verregaande kennis van overheidsspecifieke kwesties, ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig. Wij stellen de continuïteit van hun werkzaamheden veilig en zorgen ervoor dat zij altijd zelf grip hebben en houden op hun systemen en data.

Kostenefficiënt en op tijd
Ons team werkt hoogst kostenefficiënt omdat wij weinig overhead hebben, snel diagnoses stellen en altijd binnen de planning en het budget blijven door een strakke projectbegeleiding. Hiermee onderscheiden wij ons van interne (semi)overheids-ICT-teams, veelal bestaande uit één persoon, die bij uitval of overschrijding van planning en budget de continuïteit en beschikbaarheid van data in gevaar brengen. Ons team zorgt ervoor dat het werk altijd doorgaat zonder enige downtime.

Tijdelijke vervanging
Ook biedt het team ondersteuning als systeembeheerder en als helpdesk. Bij onderbezetting en/of bij ziekte van ICT-medewerkers zijn de specialisten van het team inzetbaar voor tijdelijke vervanging.

Vergaderagenda


Evenementenkalender

>> meer evenementen

Meer weten?


Contactpersoon bij Regio Rivierenland is manager Contractgestuurde Dienstverlening Janneke Hakkert.Bereikbaar: di t/m vr

e: hakkert@regiorivierenland.nl
t: 0344 63 85 80