Ondernemer.jpg

U en de Regio

U als ondernemer

 

Ondernemers zijn onderdeel van de samenwerkingspentahelix: overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers. Gezamenlijk gaan wij ons als het krachtige samenwerkingsverband FruitDelta Rivierenland inzetten voor opgaven en projecten die de agribusiness, economie en logistiek en recreatie en toerisme in onze regio een boost gaan geven. Met een eigen Regionaal Investeringsfonds kunnen wij (publiek)private projecten stimuleren en initiatieven uit de markt en netwerken in de samenleving aanjagen en cofinancieren. Schuif bij ons aan

Mocht u interesse hebben in onderwerpen en projecten die bij regio Rivierenland op de agenda staan, dat bent u vrij om aan te schuiven bij onze openbare vergaderingen: de speerpuntberaden agribusiness, recreatie & toerisme en logistiek. De vergaderagenda vindt u rechts op deze pagina.

Projecten dragen bij aan ambities
Heeft u een idee of initiatief dat aansluit bij onze speerpunten of projecten en u zoekt partners in de samenwerking, kunt u altijd met ons contact opnemen. Met het Regionaal Investeringsfonds doen wij investeringen in met name (publiek)private projecten van ondernemers uit onze eigen regio, bij voorkeur het MKB. Deze projecten moeten direct bijdragen aan minimaal één van de ambities uit ons Regionaal Ambitiedocument 2016-2020. Dit heeft de grootste impact en past bij de structuur van ons gebied.

Het Regionaal Investeringsfonds als steun in de rug
Ondernemers met goede projectplannen en eigen kapitaal kunnen een beroep doen op het investeringsfonds. Een bijdrage hieruit is het laatste duwtje in de rug dat zij nodig hebben om hun plannen waar te kunnen maken. Deze steun komt niet alleen in euro’s, maar ook in de vorm van kennis, ervaring en praktische hulp.

Vergaderagenda


Evenementenkalender

>> meer evenementen

Waarmee kan ik u helpen?

Ada van Wijk

Op deze website proberen we zo volledig mogelijk te zijn. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze hieronder stellen aan management- en bestuursassistent Ada van Wijk.

Contact
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Typ deze tekens over