Nieuws.jpg

Bestuur & Organisatie Nieuws

23 oktober 2022

Eerste Woon- en bouwcongres Rivierenland

Lanxmeer Culemborg 20.jpg

Op donderdag 26 januari 2023 brengen we professionals uit de bouw samen op het eerste Woon- en bouwcongres Rivierenland. Aanleiding hiervoor is de lancering van de Woonmonitor Rivierenland, dat een volledig inzicht geeft in de huidige situatie en de trends op het gebied van wonen in onze regio.

Woonopgaven
Tot 2030 zullen er 12.500 woningen bijgebouwd moeten worden. Een belangrijk kader hierbij is de bouw van meer betaalbare woningen. Ook willen we onze woningvoorraad verduurzamen en werken aan huisvesting van aandachtsgroepen. In onze regio zijn veel mensen dagelijks bezig met deze opgaven. Bij het eerste Woon- en bouwcongres Rivierenland willen we al deze professionals samenbrengen.

Woonmonitor Rivierenland
Aanleiding voor dit congres is de lancering van de Woonmonitor Rivierenland. Deze geeft een volledig inzicht in de huidige situatie en de trends op het gebied van wonen in onze regio. Verkoopprijzen, verhuizingen, bouwplannen, huur en koop, en meer vind je terug in de Woonmonitor. Volledig en altijd actueel.

Het congres
Naar het Woon- en bouwcongres Rivierenland op 26 januari ga je toe voor: 

  • Inspirerende sprekers
  • Verrassende workshops
  • Informele gesprekken met partners en collega’s uit de regio

Werk je als professional aan de woon- en bouwopgave in Rivierenland, dan mag je dit congres niet missen. De locatie en meer informatie volgen spoedig, maar noteer 26 januari 2023 van 13.00 - 17.00 uur alvast in je agenda.

 

Nieuwsarchief