Nieuws.jpg

Bestuur & Organisatie Nieuws

30 mei 2022

Grote interesse voor Nationale Kersenparty

thumbnail_Nationale Kersenparty 3 juni 2022.jpeg

Op de Nationale Kersenparty op 3 juni treffen partijen - overheden, onderwijs en onderzoek en organisaties - elkaar die (gaan) samenwerken aan onze maatschappelijke opgaven. En die samen brede welvaart tot stand willen én gaan brengen voor iedereen die woont, werkt, leert en onderneemt in de regio, maar ook daarbuiten. Wij verwachten circa 250 gasten.

Ontmoetingen in prettige setting
De Nationale Kersenparty staat dit jaar in het kader van ontmoeting, samenwerking en ondernemerschap in onze regio. Het evenement begint komende vrijdag 3 juni om 15.30 uur. Het einde is rond 19.00 uur. Het event draait om verbintenissen, in een prettige, prachtige setting.

Helga van Leur presenteert
Het fraaie landgoed van Eck en Wiel is de gastlocatie. De gemeente Buren is de gastgemeente. Er is een inhoudelijk programma dat dat wordt geleid door Helga van Leur, bekend als meteoroloog en momenteel actief in duurzaamheid. De geknipte voorzitter om de bijdragen van Regio Rivierenland, Provincie Gelderland, ROC Rivor, VNO-NCW Rivierenland, Van Dillen Bouwgroep, Fruit Tech Campus en de Coöperatieve Betuwse Fruitmotor te bevragen.

Innovatief en smakelijk
Naast het inhoudelijke programma is er een side-event in een gezellige zomerse sfeer. Diverse bedrijven uit de regio leveren met mooie innovaties of met smakelijke streekproducten een bijdrage aan een ontspannen Kersenparty.

Nog aanmelden?
Bent u ondernemer of werkzaam bij een organisatie en wilt u uw initiatieven verder brengen? Of bent u bestuurder die graag contacten legt en verbindt? Bekijk het programma van die vrijdag. Aanmelden is alleen vandaag - 31 mei - nog mogelijk door een e-mail te sturen naar info@nationalekersenparty.nl onder vermelding van uw naam en organisatie en behoefte aan openbaar vervoer. Afhankelijk van de beschikbare plaatsen is er busvervoer vanaf station Tiel naar de locatie en terug.

 

Nieuwsarchief