Nieuws.jpg

Bestuur & Organisatie Nieuwsarchief

25 april 2022

Gebiedsagenda FruitDelta Rivierenland: visie, doelen en opgaven omarmd

Helga Witjes.jpg

Gedeputeerde Staten en het Algemeen Bestuur van Regio Rivierenland omarmden de visie, subdoelen en opgaven van de Gebiedsagenda FruitDelta Rivierenland. Gebiedsgedeputeerde Helga Witjes ontving de flyer met hoofdlijnen van Hans Beenakker (voorzitter FruitDelta Rivierenland) en Gerdo Van Grootheest (voorzitter Regio Deal FruitDelta Rivierenland).

Successen
Binnen de regio wordt al lange tijd samengewerkt en met succes. Dankzij samenwerking worden projectmatig mooie resultaten geboekt. Voorbeelden zijn de 31 Regio Deal-projecten, de mobiliteitsagenda en fonds en het Regionale StimuleringsFonds.

Volgende stap
Met de Gebiedsagenda zetten we samen met de Provincie Gelderland en andere partners de volgende stap in de samenwerking. De complexe opgaven van deze tijd gaan we daarmee integraler aanpakken. Bestaande programma’s rondom economie, wonen, duurzaamheid, klimaat, mobiliteit, onderwijs en arbeidsmarkt zijn de bouwstenen. Zo zorgen we er samen voor dat FruitDelta Rivierenland de bloeiende regio blijft, waar we zo trots op kunnen zijn.

  • Bekijk hier een filmpje. 
  • En ga hier naar de pagina over de Gebiedsagenda.

 

Nieuwsarchief