Nieuws.jpg

Nieuws

12 november 2021

Team WMO-Jeugd organiseert marktconsultaties

uitnodiging marktconsultaties2.jpg

Team WMO-Jeugd organiseert, namens de gemeenten, twee marktconsultaties voor zorgaanbieders op 30 november en 7 december van 14.00–17.00 uur. In deze online bijeenkomsten willen we nadenken over het nieuwe zorglandschap per 2023 voor regio Rivierenland. Ook brainstormen we over komende pilots. 

In deze marktconsultaties zijn we op zoek naar de ervaringen van zorgaanbieders en gemeenten. Daarom gaan we na een korte plenaire van start in verschillende break-outrooms uit elkaar om kennis uit te wisselen. Deze dagen vormen een eerste aanzet tot een beter partnerschap tussen de gemeenten en zorgaanbieders.

We nodigen zowel niet-gecontracteerde zorgaanbieders als gecontracteerde zorgaanbieders uit de regio van harte uit voor de twee sessies: 

  • 30 november: Marktconsultatie segmentatie zorgvormen Wmo & Jeugdwet voor de gemeenten van regio Rivierenland.
  • 7 december: Marktconsulatie in de vorm van een gezamenlijke brainstorm over pilots op basis van relevante maatschappelijk zorgopgaven Wmo & Jeugdwet voor de gemeenten van regio Rivierenland.

De marktconsultaties organiseert team WMO-Jeugd van Regio Rivierenland namens de samenwerkende gemeenten van regio Rivierenland, Buren, Culemborg, Tiel, Neder–Betuwe, West Betuwe, West Maas en Waal.

U kunt zich aanmelden via deze link.

 

Contactgegevens

Contactgegevens vindt u onder elk persbericht.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met:
Marijke Toorman
(Communicatie Regio Rivierenland)

e: mtoorman@regiorivierenland.nl
t: (0344) 63 85 55

 

Nieuwsarchief