Nieuws.jpg

Nieuws

29 september 2021

Terugblik op Regio Deal Dag

Regio Deal Dag.jpg

Voor het eerst sinds de ondertekening van de Regio Deal FruitDelta Rivierenland ontmoetten partners, projectvertegenwoordigers, college- en raadsleden en andere relaties elkaar in levenden lijve op vrijdag 17 september. Op de unieke locatie van Geofort Herwijnen, één van de 31 Regio Deal-projecten.

In de ochtend spraken partners van de Regio Deal elkaar over het toekomstbestendig organiseren van samenwerking. Aan tafel zaten vertegenwoordigers van de Regio Deal-partners: Provincie Gelderland, Waterschap Rivierenland, het regionaal Werkbedrijf-Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt (RW-POA) Rivierenland, Gebiedscoöperatie Rivierenland, Regio Rivierenland en de ministeries waarmee de deal gesloten werd.

Het middagprogramma werd geopend door prof. dr. Ing. Geert Teisman (1956) van de Erasmus University Rotterdam. Hij nam de deelnemers in het middagprogramma van de Regio Deal dag mee in de belangrijkste valkuilen van samenwerken en het smeden van ontwikkelkracht. Op het unieke buitenterrein van Geofort ontmoetten daarna partners, projectvertegenwoordigers en andere relaties van de Regio Deal de 31 Regio Deal projecten en elkaar.

Van de Regio Deal dag werd een korte impressie-video gemaakt.

  

 

Contactgegevens

Contactgegevens vindt u onder elk persbericht.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met:
Karin Giesen of Marijke Toorman
(Communicatie Regio Rivierenland)

e: info@regiorivierenland.nl
t: (0344) 63 85 55

Nieuwsarchief