Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

4 mei 2021

Jaarmagazine 2020: samen de kracht van Rivierenland benutten

Jaarmagazine 2020 cover.jpg

Met het jaarmagazine 2020 van Regio Rivierenland/FruitDelta Rivierenland blikken we terug op 2020. “Een veelbewogen jaar", aldus voorzitter Hans Beenakker, "waarin we in onze regio, ondanks corona, trotsmakende resultaten hebben behaald. De belangrijkste ontwikkelingen en resultaten van 2020 leest u in ons digitale jaarmagazine.”

FruitDelta


Verbinding vinden met elkaar

Hans Beenakker: “De samenwerking met onze partners in de regio is gelukkig niet veranderd, hoewel we elkaar wel minder ‘live’ tegenkomen. Persoonlijk mis ik de gesprekken in de wandelgangen en de ontmoetingen. De verbinding vinden met elkaar is echt een grotere uitdaging in deze tijd. Tegelijkertijd is en blijft dit cruciaal. Samenwerking in de regio om economische ontwikkeling te herstellen en stimuleren, om banen te behouden en bij te dragen aan onze maatschappelijke vraagstukken, is nu belangrijker dan ooit. Ook in de - financiële - instrumenten die we daartoe inzetten, blijft gezamenlijk investeren in de regio van groot belang.”

Samenwerken in FruitDelta Rivierenland
Met ondernemers, onderwijs, onderzoek, organisaties en ondernemende inwoners werken de acht gemeenten in Rivierenland als de vijf O's samen om de kansrijke ruimte in de regio slim en duurzaam te benutten. Regio Rivierenland ondersteunt de gemeenten bij deze samenwerking. Daarnaast faciliteert de organisatie de gemeenten – op maat – in de uitvoering van gemeentelijke taken.

Ziet u het jaarmagazine hierboven niet? Klik hier om hem te bekijken.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief