Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

29 maart 2021

Twee regiowinnaars Zo Werkt Het Award uit Rivierenland

Zo Werkt Het Award 2020.jpg

Thuiswerken is sinds een jaar de dagelijkse realiteit voor vele werknemers. Het landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het ging op zoek naar de werkgevers die hun werknemers daar zo goed mogelijk bij helpen. De Zo Werkt Het Award 2020 wordt uitgereikt aan de werkgever die  thuiswerken als beste heeft georganiseerd. Onlangs werden de vier regiowinnaars van Mobiliteitsregio Gelderland bekend gemaakt. Daarvan zijn twee bedrijven uit Rivierenland in de prijzen gevallen: Softbrick uit Geldermalsen en Arjo uit Tiel. 

Mobiliteitsregio Gelderland ontving maar liefst 215 nominaties voor 82 werkgevers. Veel medewerkers prijzen hun werkgever voor de goed georganiseerde ICT-faciliteiten, voor het feit dat zij oog hebben voor persoonlijke omstandigheden én voor het organiseren van digitale borrels en quizzen, om -informeel- contact met elkaar te kunnen houden.
De andere twee winnaars uit de regio Gelderland zijn zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea (Apeldoorn) en woningcorporatie Plavei (Didam/’s Heerenberg). Inmiddels is ook de landelijk award uitgereikt. Meer informatie over de landelijke en regionale winnaars is te vinden op de website van Zo Werkt het.

Echt betrokken
De twee beloonde bedrijven uit Rivierenland, Softbrick en Arjo, zijn in de prijzen gevallen omdat zij hebben laten zien echt betrokken te zijn bij hun medewerkers en hen op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

De mobiliteitsmakelaar van Rivierenland gaat beide organisaties ondersteunen bij het continueren van het thuiswerken. Ook adviseert de mobiliteitsmaker over hoe de mobiliteit voor medewerkers zo goed mogelijk georganiseerd kan worden.

Mobiliteitsmakelaar voor kennis, inspiratie en ondersteuning
Ook voor andere bedrijven in Rivierenland is de mobiliteitsmakelaar beschikbaar met kennis, inspiratie en een helpende hand om met thuiswerken en mobiliteit aan de slag te gaan. Meer weten over de mogelijkheden ? Neem contact op met de mobiliteitsmakelaar van Rivierenland, Marjolein van der Stok, via: marjolein.vanderstok@enmorgen.nl.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief