Nieuws.jpg

Contractgestuurde Dienstverlening Nieuws

26 januari 2021

Regio Rivierenland organiseert kennissessies inkoop en aanbesteden

Kennissessie inkoop.jpg

Inkopen voor de overheid, een vak apart. Team Inkoop van Regio Rivierenland organiseert twee digitale kennissessies (25 januari en 8 februari) en neemt medewerkers van regiogemeenten en gemeenschappelijke regelingen mee in de wereld van aanbesteden en de verschillende stappen van het inkoopproces.

Voor wie?
Hoe koop je in op een verantwoorde manier? Rechtmatig en doelmatig inkopen en aanbesteden draagt niet alleen bij aan mogelijke besparingen, maar verbetert ook de kwaliteit van opdrachten. De kennissessies zijn bedoeld voor medewerkers van gemeenten en de organisatie van Regio Rivierenland die vanuit hun functie te maken hebben met aanbestedingen. Zoals: juristen, inkopers, inkoopondersteuners, facilitair managers, afdelingshoofden en controllers. Kortom, iedereen die geld uitgeeft namens de gemeente of gemeenschappelijke regeling waarvoor hij/zij werkt.

Dirkzwager legal & tax
Tony van Wijk, advocaat en partner bij Dirkzwager legal & tax, verzorgt de twee kennissessies, in samenwerking met Paul Hendriks, inkoopcoördinator van Team Inkoop van Regio Rivierenland. In de twee kennissessies komen alle onderwerpen aan bod die in de aanbestedingspraktijk van belang zijn. Naast kennisoverdracht kunnen deelnemers vragen stellen en situaties vanuit hun eigen praktijk inbrengen. Ook geeft Tony van Wijk een inkijkje in zijn werkpraktijk van aanbestedingsadvocaat. 

Certificaat
Na deelname aan beide (gratis) sessies ontvangen de deelnemers vanuit Dirkzwager Academy een certificaat als bewijs van deelname. Er is veel belangstelling voor deelname aan de sessies. Aanmelden voor deze sessies is niet meer mogelijk. Mocht daar behoefte aan zijn, dan kan Regio Rivierenland binnen afzienbare tijd opnieuw dergelijke kennissessies organiseren.

 

Nieuwsarchief