Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

16 december 2014

Team Inkoop realiseert besparing op bancaire dienstverlening BSR

Logo BSR.png

Team Inkoop Regio Rivierenland werkt niet alleen voor onze regiogemeenten, maar ook voor derden in de overheidssector. Recentelijk voerde het team een eerste aanbesteding uit voor Belasting Samenwerking Rivierenland (BSR) op het gebied van bancaire dienstverlening.

Samen sterk
Een efficiënte en effectieve uitvoering van de bancaire diensten is voor BSR (en haar klanten) van groot belang gegeven de grote hoeveelheid financiële transacties. Voor Team Inkoop was dit een kans om kennis op te doen van een onbekende markt. Voor BSR was het een mogelijkheid om te ervaren hoe voordeel is te behalen met de werkwijze van Team Inkoop. Uiteindelijk heeft de kennis van de vakmaterie van de BSR-medewerkers in combinatie met de inkoopkennis en -ervaring van Team Inkoop geleid tot een succesvol resultaat: BSR heeft een overeenkomst getekend met een nieuwe partner.

Aanzienlijke besparing
Het directe resultaat voor BSR is een aanzienlijke besparing op de bancaire dienstverlening. Het belangrijkste resultaat voor Team Inkoop is - naast het opdoen van nieuwe kennis en ervaring - een tevreden nieuwe klant. De medewerkers van het team bedanken BSR voor het vertrouwen, de opdrachtverstrekking en de prettige samenwerking.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief