Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

13 mei 2020

Jaarmagazine toont resultaten van samenwerking binnen FruitDelta Rivierenland

rd_001_derksenbeenakkerjaarmagazine.jpg

Woensdag 13 mei nam Hans Beenakker, voorzitter Regio Rivierenland en FruitDelta Rivierenland, het eerste exemplaar van het jaarmagazine 2019 in ontvangst. Dit is een uitgave van Regio Rivierenland. Hans Beenakker (foto rechts) kreeg het magazine overhandigd van Huug Derksen, secretaris/directeur van Regio Rivierenland. 

In het jaarmagazine leest u alles over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de mooie resultaten die de samenwerkende partijen binnen FruitDelta Rivierenland hebben geboekt voor de regio, vanuit de ambitie het potentieel in Rivierenland aan te spreken en verder te versterken.

De kracht van samenwerken in coronatijd
Hans Beenakker: “We blikken terug op 2019 en geven een doorkijk naar 2020. Dit doen we vanuit een jaar waarin de wereld om ons heen ingrijpend is veranderd. Door de coronacrisis leven we momenteel in een roerige tijd, die gevolgen heeft voor iedereen. Ook in onze regio zijn de gevolgen merkbaar. Meer dan ooit komt het nu op samenwerken en verbinden aan. Gelukkig wordt er in onze regio al jarenlang intensief met elkaar samengewerkt. Hierdoor zijn de contacten goed en laagdrempelig en weet men elkaar goed te vinden."

Ruimte voor ontwikkeling in FruitDelta Rivierenland
Met ondernemers, onderwijs, onderzoek, organisaties en ondernemende inwoners werken de acht gemeenten in Rivierenland samen om de kansrijke ruimte in de regio slim en duurzaam te benutten. Regio Rivierenland ondersteunt de gemeenten bij deze samenwerking. Daarnaast faciliteert de organisatie de gemeenten - op maat - in de uitvoering van gemeentelijke taken.

Het magazine lezen? Klik hier.

 

Foto: Raphaël Drent

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief