Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

23 april 2020

Online bijeenkomsten Regionale Energiestrategie

Samenwerkingsagenda-RES-1024x576.jpg

Onze regio werkt, net als de andere 29 regio’s in Nederland, aan de Regionale Energiestrategie (RES). Samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en volksvertegenwoordigers zoeken we in de regio naar mogelijkheden om duurzame energie op te wekken.

Online bijeenkomst
Elke regiogemeente zou dit voorjaar weer een lokaal atelier organiseren om u te informeren over de Regionale Energiestrategie (RES). Door de coronamaatregelen gaan de geplande bijeenkomsten niet door, maar in elke gemeente is er een online bijeenkomst.

De eerste bijeenkomst was op 21 april in Maasdriel. De volgende is op 29 april in Tiel. De bijeenkomsten zijn te vinden in de kalender  op de website van de RES Rivierenland. Wilt u meedoen aan een online bijeenkomst? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op de website.

Ruimere planning
Door het coronavirus is de inleverdatum voor de RES 1.0 verplaatst van 1 maart naar 1 juli 2021. Dat biedt de mogelijkheid om ondanks de huidige beperkingen de participatie met u als inwoner, ondernemer, organisatie of volksvertegenwoordiger voor de RES 1.0 goed in te vullen. Hoe dat precies gaan doen, zal de komende tijd duidelijk worden.

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief

Informatie
Meer informatie over de RES FruitDelta Rivierenland vindt u op de website van RES Rivierenland. Heeft u een vraag over de bijeenkomsten? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@resrivierenland.nl.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief