Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

19 december 2019

Reizigers van Versis weer helemaal op de hoogte

Nieuwsbrief Versis_cover.jpg

Dit jaar hebben circa 5.000 inwoners van Regio Rivierenland minstens één keer met Versis gereisd. De chauffeurs maken gezamenlijk gemiddeld 500 ritten per dag. Daarmee is Versis erg belangrijk voor onze inwoners. Om ze goed op de hoogte te houden over hun vervoer ontvingen de reizigers ook deze december weer de Versis-nieuwsbrief.

Versis is er voor iedereen

Versis is het aanvullende vervoer (Wmo en OV) in onze regio en een samenwerking tussen de acht gemeenten van Regio Rivierenland en de provincie Gelderland. Het Beheerbureau van Versis is ondergebracht bij ons Regiokantoor. De regiecentrale bevindt zich in Ede, bij de firma Noot Personenvervoer. Reizigers kunnen hun ritten telefonisch of online (website en app) boeken en de Regiecentrale zorgt voor een goede planning. Iedereen kan elke dag tussen 06:00 uur ’s ochtends en 01:00 ’s nachts uur met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte. Sinds augustus 2018 voert Versis ook het leerlingenvervoer van de gemeente Tiel uit en zal dit voor het schooljaar 2020/2021 (per augustus 2020) tevens voor de gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en West Betuwe per schooljaar 2020/2021 (dus augustus 2020) gaan doen.

Meereizen met chauffeur

Met de nieuwsbrief informeert Versis haar reizigers over belangrijke zaken en duikt zij in de dagelijkse praktijk van het aanvullend regiovervoer. Zo zien we een uitgebreide reportage over en foto’s van chauffeur Lia Bakker en de diverse passagiers die zij veilig naar hun bestemming brengt. Oud, jong, goed ter been of in een rolstoel… er is plek voor iedereen! Lia geeft handige tips en deelt weetjes die belangrijk zijn voor de reizigers.

Klanttevredenheidsonderzoek 2019

Daarnaast leest de reiziger de resultaten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Moventum. De cijfers wijzen uit dat de reizigers ook dit jaar weer erg tevreden zijn. Zij beoordelen de algehele dienstverlening, de chauffeurs en de voertuigen met een 8, het vervoer met een 7,9 en de Regiecentrale met een 7,7.

Reizigerspanel

Naast informatie over reizen met de feestdagen en de tarieven per 1 januari 2020, vertelt reiziger Ad van der Sijs over het reizigerspanel van Versis. Dit fungeert als waardevol klankbord en adviesorgaan voor het Beheerbureau. De input van het panel - dat bestaat uit reizigers uit alle gemeenten - draagt bij aan de kwaliteit van het vervoer. In het artikel legt Ad onder andere uit wat het panel doet, wat zijn invloed is en hoe belangrijk het is dat reizigers hun ervaringen delen. Ook doet hij een oproep voor nieuwe panelleden uit de gemeenten Maasdriel, Tiel en Zaltbommel.

Nieuwsgierig geworden?

Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te openen.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief