Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

1 mei 2019

E-magazine over tussentijdse evaluatie en resultaten Regionaal Investeringsfonds

E-magazine.png

Het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland bestaat inmiddels twee jaar. Om inzicht te geven in o.a. de werking en resultaten van het fonds en de gehonoreerde haalbaarheidsstudies en uitvoeringsprojecten heeft FruitDelta Rivierenland een e-magazine uitgebracht.

Het Regionaal Investeringsfonds
In 2017 ging Rivierenland als tweede regio van Nederland van start met een eigen Regionaal Investeringsfonds, afgekort RIF. Onze regiogemeenten hebben dit gezamenlijke fonds opgericht. Het is specifiek bedoeld om innovatie en cross-overs op onze drie economische speerpunten extra te stimuleren. Iedereen met een goed plan dat kan bijdragen aan onze regionale economische ambities voor de periode 2016-2020, wordt dankzij het RIF uitgedaagd om een goed voorstel in te dienen.

In het e-magazine
Bij de oprichting van het fonds is de afspraak gemaakt om halverwege de looptijd een tussentijdse evaluatie uit te voeren. Het e-magazine is het rapport daarvan, in digitale vorm gegoten dat is geoptimaliseerd voor uw tablet (Ipad). Het geeft een overzicht van de resultaten van de eerste vier rondes. Ook vindt u meer informatie over ons Regionaal Ambitiedocument 2016-2020, meer uitleg over de werkwijze van en met de Economic Board, video’s van gehonoreerde projecten en een overzicht met alle aanpassingen aan de werkwijze die tot dusver hebben plaatsgevonden sinds de start. Op dit moment is de rapportage nog in concept. Maar wij willen hem u zeker niet onthouden!

Regionale raadsbijeenkomst op 20 mei
Op 20 mei vindt een regionale bijeenkomst plaats voor alle raadsleden en andere belangstellenden. Het RIF staat op het programma.

Nieuwsgierig geworden?
Lees het e-magazine >>

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief