Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

22 mei 2012

Online game ‘vooruit in de file’ van start in Rivierenland

Vanaf dinsdag 22 mei staat Regio Rivierenland in de file! Maar dan virtueel, in het nieuwe online spel 'Vooruit in de file' van Vraag het Mobiman. Vooruit in de file is een spel dat werknemers op een leuke manier betrekt bij slim werken en slim reizen, want daarmee ga je vooruit. Door mee te doen maken deelnemers bovendien kans op mooie prijzen.

Vooruit in de File
Iedereen die in de Regio Rivierenland werkt kan meedoen aan het spel Vooruit in de File. Je meldt je aan op www.vooruitindefile.nl met je e-mailadres, via Facebook of via Twitter. En dan? Dan sta je in de file! Daar wil je natuurlijk zo
snel mogelijk uit zien te komen. Want degene die vooraan staat wint!

Punten verzamelen
Hoe je daar komt? Door zoveel mogelijk punten te verzamelen. Met het beantwoorden van vragen, door vrienden uit te nodigen, door een poll in te vullen, door te liken, te delen, te retweeten en door spelletjes te spelen.

Slim reizen
Maar je scoort ook met slim reizen. Check je bijvoorbeeld met Foursquare of Facebook in en uit op stations als je naar je werk gaat, dan krijg je punten. Op verschillende plekken in de regio brengen we QR-codes aan die je moet scannen. Zo bieden we je in de looptijd van het spel vele manieren en acties aan om punten te scoren!

Mooie prijzen
Krijg je al de kriebels? Meld je dan vanaf 22 mei aan op www.vooruitindefile.nl. Dan kun je meteen beginnen met het uitkiezen van jouw eigen auto. En dan op jacht naar die leuke prijzen. Wat dacht je van een iPad? Een Sony e-reader? Of waardebonnen voor bol.com? Elke week weer maak je kans!

De bedenkers
Vooruit in de file en het programma Vraag het Mobiman worden mede mogelijk gemaakt door Regio Rivierenland, de provincie Gelderland en het Platform Slim Werken Slim Reizen. Vraag het Mobiman is een samenwerking tussen regionale overheden, het regionale bedrijfsleven en werknemers. Meer informatie over Vraag het Mobiman: www.vraaghetmobiman.nl

Werknemers meer betrekken bij slim werken en reizen
Vraag het Mobiman wil werknemers in de regio Rivierenland meer betrekken en laten meepraten over Slim Reizen en Slim Werken. Daarom biedt Vraag het Mobiman vanaf 22 mei de mogelijkheid om online mee te praten over actuele onderwerpen, zoals de fietsvoorzieningen bij stations in de regio. Praat snel mee op www.vraaghetmobiman.nl.

Ga de file in en win!
De leukste wedstrijd van het jaar met elke week dikke prijzen.
 
----------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Miek Blom, Beleidsadviseur Bereikbaar Regio Rivierenland, tel (0344) 63 85 32.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief