Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

3 april 2012

Uitreiking “Wisselbord” opening Station Geldermalsen

Afgelopen donderdag heeft de provincie Gelderland een prachtig ‘wisselbord, opening stations’ uitgereikt aan wethouder van Meygaarden van de gemeente Geldermalsen. Het bord is uitgereikt tijdens de formele opening van het nieuwe station in Geldermalsen. Het station is verbeterd met zogenaamde Regiocontract gelden, een samenwerkingscontract tussen provincie en Rivierenlandse gemeenten.

De West-zijde van dit station ligt er prachtig bij met het nieuwe busstation, vele parkeermogelijkheden en een nieuwe toegang tot het station die hiermee ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Het bord is een oproep aan de andere gemeenten die het station of stationsomgeving willen verbeteren om via de nieuwe regiocontractgelden vaart te maken met aanpak hiervan. Aan welke gemeente zal dit wisselbord in Rivierenland worden doorgegeven?

----------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Van Meygaarden, lid van de programmaraad Bereikbaar van Regio Rivierenland. Hij is te bereiken via het bestuurssecreatariaat van de gemeente Geldermalsen, tel. (0345) 58 66 76.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief