Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

9 februari 2017

Open Bedrijven Dag Rivierenland: donderdag 16 februari

Open Bedrijven Dag.jpg

Bezoek de Open Bedrijven Dag op 16 februari en zie hoe bedrijven in de regio succesvol werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Interessante bedrijven openen de deuren
Deze interessante, dynamische en leuke activiteit past binnen onze opgave Arbeidsmarkt en is een initiatief van onze uitvoeringspartner RW-POA. De volgende bedrijven zetten de deuren voor u open: 

Opgave Arbeidsmarkt
Binnen onze opgave Arbeidsmarkt willen wij de vraag en het aanbod van arbeid op elkaar afstemmen. Werkervarings- en leertrajecten en het terugdringen van werkeloosheid zijn hierbij belangrijke onderwerpen. Evenals ondernemerschap en technologie. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich – als zij de kans krijgen – ontpoppen tot waardevolle medewerkers met wie het prettig en succesvol werken is.  

Kennis maken en kennis delen
Tijdens de open Bedrijven Dag kunt u met eigen ogen zien hoe het is om met hen te werken. Bent u geïnteresseerd, maar heeft u nog geen ervaring met het werken met deze groep medewerkers? Op 16 februari kunt u tussen 14.00 en 17.00 uur kennis maken en kennis delen. Door in de praktijk te ervaren hoe werkgevers invulling geven aan de Banenafspraak.

Meld u aan!
Heeft u interesse om één of meerdere bedrijven te bezoeken tijdens de Open Bedrijven Dag? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen met uw naam en geeft u daarin aan welk bedrijf u graag zou willen bezoeken.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief