Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

10 januari 2017

Regionaal vervoersysteem Versis op 1 januari gestart

Versis is gestart.jpg

In de regio Rivierenland is op 1 januari het nieuwe, regionale vervoersysteem Versis gestart. Reizigers die voorheen gebruikmaakten van Regiotaxi Gelderland worden sinds Nieuwjaarsdag opgehaald door Versis. In de eerste week van januari heeft Versis circa 2.650 ritten uitgevoerd.

Soepele overdracht
Op 1 januari 2017 droeg de provincie de regie en het beheer van het aanvullende openbaar vervoer en het Wmo-vervoer over naar de regiogemeenten. Deze overgang van Regiotaxi Gelderland naar Versis is soepel verlopen. Iedereen kan elke dag tussen 06:00 uur ’s ochtends en 01:00 uur ’s nachts met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte. De regiecentrale is ondergebracht bij Combinatie Noot Touringcar Ede BV en Regiecentraal BV en Haars Groep, Schiks & Megens en Hendriks Taxi Services zorgen voor de uitvoering van het vervoer.

Beperkte veranderingen
De veranderingen voor reizigers zijn beperkt. Wel is er een nieuw telefoonnummer (088 – 655 77 50) voor het boeken van ritten en het stellen van vragen, hebben reizigers een nieuwe vervoerspas ontvangen en betalen zij voortaan per kilometer in plaats van per zone. Op de website www.versis.nl kunnen zij alle informatie vinden over Versis, een rit boeken en contact opnemen met vragen, klachten en suggesties.

Scherp zicht op kwaliteit
Regio Rivierenland is tevreden over de overgang van Regiotaxi Gelderland naar Versis. Zij zal voortdurend waken over de kwaliteit en reizigerstevredenheid.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief