Nieuws.jpg

Nieuws

26 augustus 2015

Raadsinformatiebijeenkomst ‘Breedband in Rivierenland’

Breedband cover_groot.jpg
De Rivierenlandse raadsleden zijn uitgenodigd voor een raadsinformatiebijeenkomst op 7 september over de inspanningen van Regio Rivierenland om toekomstvast breedbandinternet achter elke voordeur in Rivierenland te krijgen.

In partnerschap werken aan uitrol
Dit doen wij in partnerschap met kabel- en telecombedrijven, overheden, het onderwijs, het bedrijfsleven, provincie Gelderland en natuurlijk met onze gemeenteraden. Het is ons doel om vanaf 2016 te gaan werken aan de uitrol van een hoogwaardig, toekomstvast breedbandnetwerk in regio Rivierenland.

Nut, noodzaak en kansen van breedband

Wij behoren met onze inspanningen tot de koplopersgroep. De avond is bedoeld om de raadsleden te informeren over het nut en de noodzaak van breedband in onze regio. Zij horen alles over de mogelijkheden en kansen die het onze regio en al haar inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen biedt om er zowel sociaal, fysiek als economisch op vooruit te gaan. Zie hiervoor ook de documentaire en de folder die wij eerder dit jaar over dit onderwerp maakten (op deze pagina treft u ook alle relevante informatie aan, zoals persberichten en white papers). We gaan graag in gesprek met de raadsleden over dit onderwerp en stellen hun input hiervoor zeer op prijs.

Live broadcast en Twitter
De avond vindt van 19.00 tot 22.15 uur plaats bij ROC Rivor in Tiel. Er zal een live broadcast zijn van de bijeenkomst op een scherm in de aula waarop ook een Twitter-feed te zien zal zijn. Twitter mee over breedband en gebruik hiervoor #breedbandrivierenland in uw berichten. Zo kunnen alle aanwezigen uw berichten direct lezen.

Aanmelding
Wij hebben de uitnodigingen zorgvuldig verzonden. Bent u gemeenteraadslid en heeft u onverhoopt de uitnodiging niet ontvangen of bent u deze kwijt en wilt u wel aanwezig zijn? Meld u dan aan via aanmelding@regiorivierenland.nl.

Contactgegevens

Contactgegevens vindt u onder elk persbericht.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met:
Marijke Toorman
(Communicatie Regio Rivierenland)

e: mtoorman@regiorivierenland.nl
t: (0344) 63 85 55

 

Nieuwsarchief