Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

14 oktober 2014

Grootzakelijk verbruikers profiteren van SDE regeling voor zonnepanelen

Goed nieuws voor grootzakelijk verbruikers met interesse in zonnepanelen: naast de kostenbesparing, duurzame investering en het groene imago die zonnepanelen opleveren, heeft de Rijksoverheid heeft een subsidiepot van 3,5 miljard euro ter beschikking gesteld voor grootverbruikers die overstappen. Momenteel is slechts 20 procent van deze subsidie gebruikt, een mooie kans dus om mee te doen!

Wie het eerst komt.....
Voorwaarde is dat uw bedrijf een grootzakelijke aansluiting en een geschikt dakoppervlak van meer dan 200m² moet hebben. Wordt hieraan voldaan en u wilt zonnepanelen plaatsen, dan komt u in aanmerking voor de flinke overheidssubsidie voor zonnepanelen. Pas wel op: wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Hoe werkt het
Met de subsidieregeling krijgt u als bedrijf vijftien jaar lang een gegarandeerde prijs voor de zonne-energie. De regeling is opgedeeld in 6 tranches; hoe later u inschrijft, hoe hoger de gegarandeerde prijs per kWh. De vijfde tranche is op 29 september ingegaan met een prijs van 0,13 euro per kWh, de zesde en laatste tranche gaat in op 3 november met een prijs van 0,147 euro per kWh. Een voordeel voor deelnemers aan het energieconvenant is dat de verplichte analyse van het dak en de capaciteit van de aansluiting gratis is. Na toekenning van de subsidie krijgt u als bedrijf 3 jaar de tijd om de zonnepanelen te realiseren.
Voor meer informatie, zie deze presentatie over de regeling.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief