Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

20 november 2014

Bereikbaarheid en communicatie hoog op agenda Regio Rivierenland

Regio Rivierenland streeft ernaar steeds meer en beter met de doelgroepen te communiceren. Hiervoor is de bereikbaarheid verbeterd en wordt er hard gewerkt deze doelgroepen nog vollediger op de hoogte te houden van nieuwsfeiten, ontwikkelingen en resultaten van de werkzaamheden. Zeker nu in januari een nieuwe structuur en werkwijze van start gaat.

Bereikbaarheid
Het Regiokantoor heeft de telefonische bereikbaarheid aangepast, omdat er extern behoefte was de bereikbaarheid te vergroten. Vanaf heden is het Regiokantoor structureel geopend en bereikbaar:

  • maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • vrijdag tot 12.30 uur

Website
Het afgelopen jaar zijn de homepage en de achterliggende (nieuws)pagina's van de regiowebsite aangepast. Maar we gaan verder. Om nog meer tegemoet te komen aan wensen van onze gemeenten, zal de website van Regio Rivierenland de komende periode verder worden aangepast naar meer vraaggestuurde informatie. Dus meer gericht op: 'welke informatie wilt u van ons hebben'.

Meer communicatiemiddelen van Regio Rivierenland

Social media
Wat gebeurt er bij Regio Rivierenland? Wat is de voortgang binnen de programma's en wat bereiken de teams van Contractgestuurde Dienstverlening? Blijf op de hoogte van al het nieuws via social media. Klik op de iconen van Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube om ons te volgen.
Webapp

Met de webapp voldoet de Regio aan de in- en externe vraag om gericht, laagdrempelig en transparant te communiceren en nieuws toegankelijk te maken. Het downloaden van de webapp is heel eenvoudig.

 

iPhone:
1. Open uw browser, type in de zoekbalk: m.regiorivierenland.nl
2. Druk op het derde icoontje onderin (het vierkantje met het pijltje)
3. Druk op ‘Voeg toe aan beginscherm’
4. Druk op ‘Voeg toe’. U vindt het icoontje nu op uw beginscherm.
Hier vindt u een instructie met stapsgewijze uitleg.

Android:
Bookmark de app en voeg het toe aan uw homescreen

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief