Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

9 oktober 2014

Grote opkomst Laanboomexpo Tree Centre Opheusden

Expo TCO.jpg

Greenport Gelderland is een belangrijke aanjager van samenwerking tussen het bedrijfsleven, overheden, onderwijs en onderzoek binnen de provincie Gelderland. Dit programma is erop gericht om de agribusiness in Rivierenland verder te versterken door middel van samenwerking en een reeks aan verschillende projecten. Het programma is omarmd door onze samenwerkende gemeenten en wordt medegefinancierd uit het Regiocontract.

1.500 vakmensen treffen elkaar
Op 1 en 2 oktober troffen zo’n 1.500 vakmensen elkaar tijdens de derde Laanboomexpo Tree Centre Opheusden (Expo LCO) in Dodewaard. Zij zijn kwekers, groenvoorzieners, architecten en vertegenwoordigers van overheden en anders geïnteresseerden is in land- en tuinbouw.

Ondernemers in de agrobusiness werken nauwer samen
Deze beurs is een mooi voorbeeld van de steeds nauwere samenwerking tussen ondernemers in de agrobusiness in Rivierenland. Regio Rivierenland steunt dit soort activiteiten met financiële middelen uit het Regiocontract. De organisatie is blij; van de drie edities was de opzet dit jaar het beste, tot volle tevredenheid van de standhouders.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief