Agenda.jpg

Evenementen

Nationale Kersenparty

vrijdag 23 juni 2017 om 16:00 uur

Fruit is één van de sterkste kenmerken van ons gebied. Het is een kenmerk waarmee wij onderscheidend kunnen zijn en waaraan wij onze verhalen kunnen verbinden. Op 23 juni wordt in de St. Maartenskerk in Tiel een gloednieuw zakelijk netwerkevenement, zonder winstoogmerk, georganiseerd: De Nationale Kersenparty. Dit event heeft een inspirerend programma, omlijst met een preuvenement van smaakvolle streekproducten. Dit jaarlijks evenement biedt een platform om de verbinding op te zoeken met het regionale, provinciale en nationale netwerk, waarmee we de regionale ambities, ontwikkelingen en innovaties van FruitDelta Rivierenland delen.

Sfeervol en smaakvol
Het preuvenement tijdens deze exclusieve zomeravond wordt aangeboden door regionale restaurants en streekproducenten. Ook landwinkels presenteren hun producten in een eigen ‘straat’ op het evenement. Zo kunt u smaakvolle producten verwachten van o.a.: Gasterij Os en Paard, Restaurant PrinsHeerlijk, Fruitpartners Blom, De Betuwse Krenkelaar, Natuurlijk Gruun, De Oosterling en Betwus Wijndomein.

Samenwerken
De Nationale Kersenparty is een evenement waarbij we met vele bedrijven en organisaties in de regio de handen ineenslaan om deze exclusieve party tot een waar visitekaartje van de streek te maken. Zo bouwen we niet alleen aan een krachtig streekeigen evenement, maar verrijken we ook onderling het netwerk voor andere activiteiten.

Goed om te weten

  • De Nationale Kersenparty wordt ondersteund door FruitDelta Rivierenland.
  • Het Nederlandse Rode Kruis is aangesloten als het begunstigde goede doel.
  • De party zal jaarlijks plaatsvinden op de laatste vrijdag van juni in één van de gemeenten van FruitDelta Rivierenland, die gemeente treedt op als gastgemeente.
  • De eerste editie van de Nationale Kersenparty vindt plaats op vrijdag 23 juni van 16.00 tot 20.00 uur in de St. Maartenskerk in gastgemeente Tiel.
  • Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert en coördineert de Nationale Kersenparty.

Meer informatie en aanmelden
De mogelijkheden om u aan te melden en meer informatie over de Nationale Kersenparty vindt u op Nationalekersenparty.nl.

 

FruitDelta RivierenlandGemeente BurenGemeente CulemborgGemeente GeldermalsenGemeente LingewaalGemeente MaasdrielGemeente Neder-BetuweGemeente West Maas en WaalGemeente NeerijnenGemeente TielGemeente Zaltbommel

Vergaderagenda


Evenementenkalender

>> meer evenementen

De regio in beeld

Deze film legt uit hoe het Regiocontract 2012-2015 in Rivierenland werkt, hoe het wordt uitgevoerd en door wie.

>> meer

Waarmee kan ik u helpen?

Ada van Wijk

Op deze website proberen we zo volledig mogelijk te zijn. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze hieronder stellen aan management- en bestuursassistent Ada van Wijk.

Contact
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Typ deze tekens over